LIVEBAND - DISOЯDER 

Bandmembers

Short bio

Niet een gemiddelde band met standaard top 100 muziek. Disorder brengt een mengeling van oud en nieuw met aandacht voor geluid en detail. Echte gitaarmuziek met een rauw randje.

Zes ervaren muzikanten die met veel passie en gedrevenheid muziek maken. Allemaal met hun eigen inbreng en kwaliteiten. Mix deze ervaring met een forse dosis plezier. Deze gouden combinatie zorgt voor de chemie die deze band al meer dan 10 jaar bijeen houdt.  Deze chemie zie je terug op het podium. Een avond disorder zorgt voor herkenning, plezier en pure live-muziek. 

Disorder is opgericht in 2012 en heeft in de jaren veel ervaring opgedaan op verschillende podia. De band heeft de beschikking over twee eigen studio's en brengt regelmatig muziek uit op verschillende social media kanalen. Aandacht voor geluid en detail met een eigen DISOЯDER​ saus! Dit is DISOЯDER! In 2024 is de band ondermeer te vinden in theaters met hun theatertour 
"SHOUT! 80's till 00's" 

Scroll met je muis over de bandleden voor meer informatie over de bandleden  

Het boegbeeld van DISOЯDER en hoe! Deze zanger bezit een waanzinnige stem. Is frontman geweest in verschillende formaties en heeft eigen muziek geschreven. Naast zijn buitengewone zangkwaliteiten speelt hij zeer verdienstelijk gitaar en is ook nog eens muzikaal leider. Marten is tevens het creatieve brein achter alle visuals en video’s voor DISOЯDER. 

Marten Jan Rerink

Leadsinger & Guitar

Creatieveling en master on keys. Door zijn absoluut gehoor weet hij elke noot te vinden. Komt uit een super muzikaal gezin met zijn vader als grote voorbeeld. Speelt keyboard en saxofoon. Buiten zijn buitengewone muzikale inbreng is Jasper ook nog eens de producer en verantwoordelijk voor alle audio!

Jasper Heijstek

Keys/Mixing & Producing

Al meer dan 40 jaar actief in de muziek. Ronald is een zeer ervaren bassist en vormt samen met Louis de basis van DISOЯDER. Heeft in menig band gespeeld en heeft samen met Wilfried 15 jaar in het bruiloften-, en feestcircuit gezeten. Bezit uitmuntende gear, een eigen studio en repetitieruimte. Met zijn geluid prikt hij dwars door iedere mix!

Ronald Roord

Bass

Drummer en kloppend hart van de band. Is van de details en super gedreven. Drumt al vanaf zijn 12e levensjaar! Zeer ervaren, speelt nog steeds in diverse bands en werkt mee aan veel projecten. Louis staat jaarlijks in het theater en begeleidt hier veel artiesten. Bezit de meest exclusieve drumkits! Het fundament van de band.

Louis Ambergen

Drums & Percussion

De perfecte kruising tussen Steve Lukather en Slash. Freddy zijn kracht ligt in zijn prachtige solo’s en dito geluid. Kan leunen op jarenlange ervaring in het cover-circuit en heeft menig zaal of rocktempel in Nederland gezien. Met zijn mimiek, techniek en snelheid sleept hij iedereen mee in zijn waanzinnige solo’s.

Freddy van Mook

Lead Guitar

De Nile Rodgers van DISOЯDER. Draagt en ondersteunt de band met zijn heerlijke ritmes en tot in perfectie gemaakte sounds. Is een veel gevraagd muzikant voor andere bands. Zit inmiddels 40 jaar in het vak en is goed in ieder genre! Een belangrijke muzikale steunpilaar!

Wilfried Jansink

Rythm Guitar