Nieuwe demo: “Everlong” gereleased!

Vandaag wordt een van onze (Foo Fighters) meest populaire songs als demo gereleased! Nou… demo? De track klinkt als een klok en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Op 12 september zijn we begonnen met de opnames van de drums en bas. Twee dagen later de eerste gitaarpartijen. Pas in november konden we verder met de rest van de gitaarpartijen en als laatste de zang. We waren meer dan tevreden over de kwaliteit van de opnames toen ik (Jasper) met mixen kon beginnen. Een pittige twee weken om een zo perfect mogelijk resultaat te bereiken volgden. Aangezien het mastering-proces zo’n professionaliteit eist hebben wij ervoor gekozen om dat dan ook door professionals te laten doen. De Headroom Studios heeft dus ook een zeer belangrijk aandeel in het eindresultaat. Luister zelf maar: