Mackie DL32R is ready to Rock On!

In Maart 2016 investeert DISOЯDER in een spiksplinternieuwe digitale mixer. Deze krachtpatser geeft de band de mogelijkheid om volledig “in-ear” te gaan optreden. Elk bandlid kan z’n eigen persoonlijke mix maken op een iPad of iPhone. Het zaalgeluid kan door de sound-engineer vanuit elke plek in de zaal via een iPad worden gemixt!

Al sinds de start van hun “Act Now Voorjaarstour 2016” speelt DISOЯDER met deze opstelling. De band, de geluidsmensen maar zeker ook het publiek is laaiend enthousiast over de nieuwe sound van de band en de output van de Mackie DL32R.

De afgelopen weken zijn bassist Ronald, gitarist Freddy en geluidstechnicus Wout druk in de weer geweest om de Mackie dusdanig voor te bereiden dat de band in een oogwenk up and running is. De Mixer en alle randapparatuur zijn samengevoegd in een stevige mobiele fightcase. Het is vanaf nu Plug & Play!

DISOЯDER is zeer te spreken over deze super-innovatie!!!

Mackie DL32R